Nemokamas siuntimas įsigyjant prekių už Є300 ir daugiau!

0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Pirkdami naujus patalynės komplektus savo namams, ieškome tokio patalynės komplekto, kurio audinys būtų švelnus, lengvai prižiūrimas ir stilingas. Turbūt yra tekę girdėti apie Tencelio patalynę ieškant to vienintelio patalynės komplekto. Atsakymai, kuo ypatingi Tencelio patalynės komplektai - šiame straipsnyje.

 

KAS YRA TENCELIO PATALYNĖ?

Tencelis yra patentuotas lyocell audinys, pagamintas iš bambuko ar eukalipto celiuliozės. Jis yra išgaunamas iš tvarių miškų, tad tencelio audinys - draugiškas gamtai ir ekologiškas. Mediena vėliau perdirbama į celiuliozę, kuri bus naudojama siūlams verpti, iš kurių paskutiniame etape bus audžiamas tencelio audinys. Džiaugiamės, kad Tencelis yra puiki šilko alternatyva, kitaip dar vadinama veganišku šilku.

 

 

KODĖL VERTA RINKTIS TENCELIO PATALYNĘ?

  • Švelnumas ir komfortas

Tencelio patalynės komplektai yra itin švelnūs miegoti. Taipogi Tencelis yra  ekologiška ir, kas džiugina, veganiška šilko alternatyva, turinti visas šilko savybes - termoreguliacines, hipoalergines, taipogi yra draugiškas gamtai, lyginant pavyzdžiui, su medvilne.

 

  • Ilgaamžiškumas

Tencelio patalynės komplektai, tinkamai skalbiant, yra ilgaamžiai. Audinio verpstas yra itin plonas, bet tvirtas, kas sukuria švelnaus šilkinio audinio pojūtį. Taipogi, Tencelis yra kvėpuojantis audinys, taigi puikiai gaivins karštomis vasaros dienomis - galima nepergyventi, kad su juo bus per karšta.

 

  • Ekologiškumas

Tencelio patalynė yra draugiškas gamtai pasirinkimas. Kaip jau minėjome, pasaulis po truputį randa alternatyvų natūraliems audiniams kaip šilkas. Tencelis gaminamas iš bambuko ar eukalipto, auginamų tvariuose miškuose, celiuliozės - šios žaliavos yra itin greitai atsinaujinančios. Taipogi Tencelio gamybai naudojama mažiau vandens nei kitų audinių gamybai.  

 

  • Hipoalerginis audinys

Indecori Tencelio patalynės komplektai yra hipoalerginiai, audinys atsparus bakterijoms - vadinasi, miegant Tencelio patalynėje mažėja alergijų tikimybė.

 

  • Lengva priežiūra

Tencelio patalynė nereikalauja specialios priežiūros - ją itin lengva prižiūrėti. Patalynę galima skalbti skalbimo mašinoje bei džiovinti džiovyklėje (svarbiausia neperdžiovinti). Puikus variantas užimtiems žmonėms.  

 

Tencelio patalynės komplektai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško patogumo, tvarumo bei ilgaamžiškumo. Švelnus, patvarus, lengvai prižiūrimas, šilką primenantis tencelio audinys yra ne tik malonus liesti, bet ir hipolaerginis, kuris patiks šilko gerbėjams, ieškantiems tvaresnio bei mažiau priežiūros reikalaujančio pasirinkimo.



Daugiau News

Kada paskutinį kartą skaitėte skalbiklio sudėtį? Patarimai kaip suteikti pavasarinės gaivos skalbiniams
Kada paskutinį kartą skaitėte skalbiklio sudėtį? Patarimai kaip suteikti pavasarinės gaivos skalbiniams

Pavasaris jau čia ir saulės spinduliukai bei skraidančios dulkės praneša apie tai, kad galbūt reikėtų pasidaryti pavasarinę talką ;)  Po truputį apkeičiame vietomis rūbus - žieminius slepiame, o pavasarinius - dedame ir kabiname į spintą. Bet prieš tai visuomet neblogas variantas yra atgaivinti ir viską išsiskalbti nuo dulkių ir "užsistovėjusio" kvapo.  Indecori komanda bei draugų šeimos jau prisijaukino švelniausius odai bei aplinkai ekologiškus skalbiklius, po kurių nereikia minkštiklio! Galima rinktis iš trijų kvapų, kurių kiekvienas yra tiesiog waaaaaau! Namuose jau nebeturim šimto kūnui visiškai nedraugiškų skalbimo priemonių, apsiribojame tik keliais produktais!
Skaityti daugiau
7 paslaptys, kaip susikurti 5 žvaigždučių viešbučio prabangos užuovėją miegamajame
7 paslaptys, kaip susikurti 5 žvaigždučių viešbučio prabangos užuovėją miegamajame

Miegamajame praleidžiame net trečdalį gyvenimo, nes miegas yra itin svarbus kokybiškam gyvenimui bei darbui. Miegamasis turėtų būti vieta, kur po sunkio darbo dienos galima atsipalaiduoti, nusiimti kaukes ir kristi į jaukius patalus, pamiršus apie visos dienos rūpesčius. Šiame straipsnyje pasidalinsime kaip patiems susikurti prabangos užuovėją miegamajame.

 

Skaityti daugiau
ĮKVĖPKIME SPALVŲ: Turkio ir pieno baltumo duetas
ĮKVĖPKIME SPALVŲ: Turkio ir pieno baltumo duetas

Kviečiame sekti naują INDECORI rubriką - "ĮKVĖPKIME SPALVŲ", kad dar lengviau galėtumėte sukurti svajonių namus. Taip pat patarimus galėsite skaityti ir  www.indecori.lt  naujienų skiltyje.
Skaityti daugiau